film izle

И „Патриотичен фронт” иска да управлява

nfsb-1

„Патриотичният фронт – НФСБ и ВМРО” има амбициите да изгради една обща значима група в бъдещия парламент. Ние поставяме въпроса за създаването на национално отговорно правителство на спасението, което да решава проблемите на България, да не бъде тясно партийно, което естествено да бъде под егидата и с подкрепата на „Патриотичен фронт”. Това заяви на пресконференция в Плевен председателят на НФСБ Валери Симеонов.
Двете патриотични формации ще се явят на изборите заедно с още 11 политически партии и обществени организации, които ще бъдат част от „Патриотичен фронт”, обясни лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той уточни, че тези партии и организации ще бъдат официално представени в четвъртък.
Ако ГЕРБ и БСП продължат да си играят на капризи, „Патриотичен фронт” е готов да поеме трети мандат за управление, като се ангажимира с решаване на проблемите на страната пред цялото общество. За министър прадседател те биха издигнали непартиен кандидат, а в правителството ще участват хора, които са се доказали.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация