film izle

Райониране на града и постигане на ефективност при харченето на пари, предложи Георг Спартански

Сподели
Етикети

Да се районира градът и по този начин да се постигне икономия на средства за ремонти. Имаме достатъчно специалисти по екология и от строителното направление, които могат да се справят. Дейностите включват избор на отговорник за всеки район, който да следи състоянието на инфраструктурата и да подава сигнали за необходимостта от ремонти. Това предложение направи кметът Георг Спартански на редовното седмично заседание в общината. Така по-ефективно ще бъдат използвани средствата от общинския бюджет за ремонти на улици. От години има устойчива практика който писва по-силно, да се ремонтира неговата улица, а това създава впечатление за хаотичност, коментира кметът.
Георг Спартански предложи градът да се раздели примерно на четири, пет района. Отговорникът ще има задължение да описва всяка дупка на улиците в района му. Така ще може да се действа по план и с приоритети, заяви градоначалникът.
В момента работят 6 косачи на граждански договор за почистване на междублоковите пространства. Но обемът на работа изисква тази бройка да бъде увеличена, подчерта Спартански.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация