film izle

Четири бързи производства срещу трима нередовни шофьори за ден в Плевенско

На 18 май 2017 година около 13,00 часа в село Биволаре автопатрул установява, че 24-годишен от село Победа, управлява лек автомобил „Пежо 306“, без свидетелство за управление на МПС, в едногодишен срок от наказанието му по административен ред за същото деяние с наказателно постановление, влязло в законна сила на 4 октомври 2016 година. Уведомен дежурен прокурор в РП-Плевен. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.343 „в“, ал.2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 18 май 2017 година във Второ РУ- Плевен е започнато бързо производство срещу 20-годишен от село Дисевица. На 17 май в село Търнене управлявал лек автомобил „Опел Астра“ с контролни знаци, издадени за друго моторно превозно средство – лек автомобил „Рено Лагуна“. За престъпление по чл. 345 от НК на водача е съставен акт по ЗДВП. Уведомен е дежурен прокурор в РП – Плевен. Работа продължава разследващ полицай.

На 18 май 2017 година в РУ – Долни Дъбник са започнати две бързи производства срещу 17-годишен от село Бъркач. На същата дата около 10:10 часа в село Бъркач е управлявал лек автомобил „Опел Вектра“ без регистрационни табели, като автомобилът не е регистриран по законен ред. При проверка на документите се е установило, че шофира без СУМПС. Нарушението е в едногодишния срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление, връчено му на 18.11.2016 г., влязло в сила на 28.11.2016 година. Уведомен е прокурор. Работата продължава разследващ полицай.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация