film izle

Книга за историята на Червен бряг представиха по повод празника на града

Народните представители Стефан Бурджев и Чавдар Велинов присъстваха на представянето на книгата на Мирослав Михайлов „Пътуване през историята на Червен бряг”. Авторът е историк по образование. Бивш заместник-областен управител и председател на Областния съвет на БСП в Плевен.

„Приветствам професионализма Ви, отговорността и усилията, които полагате в мисията по издирване, разработване и популяризиране на неизчерпаемите съкровища на българската история и миналото на родния Ви град. Обществото ни има нужда от хора като Вас – носители на уникалната българска духовност и радетели на най-скъпото наследство на един народ – неговата идентичност. Пожелавам Ви от сърце много нови творчески успехи, здраве и сили!“, са думите, които отправя към Мирослав Михайлов в поздравителния си адрес водачът на листата на плевенските социалисти Васил Антонов.

Събитието, което бе един от основните акценти в програмата за отбелязване на празника на гр. Червен бряг, премина при изключително голям интерес, в препълнена зала и в наситена с емоции атмосфера.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация