film izle
8 август 2017, 8:23 2 коментара

Какво представляват бинарните опции и какви ползи може да извлечете от брокер като Binatex

Инвестиционният пазар днес е много непредсказуем. Хората просто не знаят къде да инвестират. Те са несигурни поради редица причини: никоя индустрия не е стабилна и нашата валута понастоящем е в криза. Какво искат повечето наши сънародници? Те искат да печелят пари бързо и лесно. Логичният  въпрос е: Възможно ли е това наистина? Колко пъти сте чували, че синът на съседа ви е загубил всичките си пари в казино, или че бившият ви съученик продава къщата си поради пристрастяване към хазарт. Как ще реагирате, ако ви кажат, че има друг начин да печелите пари, да се грижите за себе си и за близките си, и всичко това с минимален риск? Не говоря за инвестиционни стратегии, където ще ви трябва голям начален капитал и трябва да изчакате години, за да натрупате някаква печалба. Позволете ми да ви запозная с бинарните опции и как се търгува с тях. Те имат  голям потенциал. Бинарните опции не се появиха от нищото. Преди 8 години Чикагската борса за опции позволи на частните търговци да използват пълен набор от краткосрочни инструменти. В началото бинарните опции бяха достъпни само за големите американски и европейски дилъри. Средностатистическият гражданин не можеше да си позволи да стане търговец тогава, тъй като необходимият начален капитал бе твърде голям. От икономическа гледна точка, бинарната опция е платформа за търговия, при която търговецът или упълномощеният от него представител прави прогнози за посоката на цената на различните активи.

Частните лица могат да станат търговци точно като големите компании. Фирмите се занимават с широк спектър от дейности, търгувайки с бинарни опции. Като цяло компаниите могат да покриват реалните и предполагаемите финансови рискове, активно да се занимават с инвеститорска дейност (без дори да пипат основните си активи) и да търгуват на най-големите фондови борси по цял свят. Няма друг вид борсова търговия, която да предоставя толкова широк спектър от възможности като бинарните опции. Какво правим ние от тук нататък? Трябва да намерим надежден брокер, на когото можем  да се доверим.

Необходимо е да се намери брокер , за да започнем търговия  на пазара за бинарни  опции. Има много брокери. Как да изберем правилния? Споменахме, че целта е да реализирате печалба с малки инвестиции, така че ще трябва да намерим платформа, която не изисква големи средства в началото на търговията. След анализ на дейността на различни търговски дружества и различни брокери стигнахме до заключението, че само един брокер може напълно да се впише в тази категория. Решихме да започнем с Binatex.

Най-добрият начин за започване на търговия е да инвестирате собствени средства, без значение колко малко са те. Не е необходимо да депозирате няколко стотин долара. На първо време. 10 долара са напълно достатъчни.. Ако в момента нямате такива средства, или искате да се  учите и да  тренирате, препоръчваме да започнете търговия, използвайки демо сметка. Брокерът Binatex има в наличие такъв акаунт. Binatex смята, че няма такова нещо като прекалено много търговска практика или твърде много обучение. Основното предимство на бинарната  търговия с компанията Binatex е, че можете да успеете и да печелите пари дори с 10 $ начален капитал, всичко зависи от вас. Ако търгувате в дългосрочен или средносрочен план, ако изберете датата на приключване на сделката след добро обмисляне и изчислите прецизно цялата си транзакция, вашият капитал ще се увеличи без проблем. Binatex може да не е единственото място, където една търговска фирма може да започне да търгува с наличен минимален депозит, но за разлика от другите брокери има много предимства:

 • Обработката на заявленията за тегления се извършва още същия ден, така че Binatex са едни от най-добрите от гледна точка на процента на печалба.
 • Търговската платформа е проектирана в съответствие с изискванията на търговците: удобен за ползване интерфейс, бърза работа, широк спектър от функции и т.н.
 • Инвеститорите посочват, че акциите на компанията с минимален депозит позволяват на търговците да теглят средства по-бързо. Binatex предлага и широка гама от платежни системи. За да изтегли средства, търговецът може да използва най-популярните и достъпни за повечето хора системи за плащане: Web Money, VISA, QIWI и MasterCard.
 • Брокерите с високи изисквания предпочитат да използват готовата инвестиционна платформа за търговия. Най-важният недостатък на този софтуер е липсата на инструменти за търговия, примитивни и нестабилни операции поради претоварените сървъри. Платформите за бинарни опции с нисък минимален депозит като Binatex са разработили  собствен софтуер. Този софтуер е безопасен, бърз и никога не се претоварва.
 • Безопасността на клиентските средства, е осигурена с лиценз от финансовата комисия.
 • Повечето опитни търговци, а също така и начинаещите им колеги  са съгласни, че от всички компании с минимален депозит, които са на пазара, Binatex осигурява най-добрите условия за търговия и е най-удобна.

.

 

има 2 коментара
 1. Mnogo qki каза:

  Пробвах няколко платформи, но в момента съм се спрял на тези. Удобното при тях е, че се работи с много малък минимален депозит. Търговията върви с променлив успех))) Това, което ми харесва най много при тях е, че са точни в плащанията – парите се усвояват бързо и без никакви проблеми.

 2. Иван каза:

  Някой работил ли е с тази платформа? Какви са резултатите?

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация