film izle

Наградиха 9 служители на РД ПБЗН – Плевен за висок професионализъм

9 служители на РД ПБЗН – Плевен, са наградени за проявена инициативност и висок професионализъм при изпълнение на конкретни задачи и по случай професионалния празник, отбелязван на 14-ти септември.

Комисар Станислав Атанасов – директор на РД ПБЗН-Плевен отправи поздравления за професионалния празник. „С гордост можем да заявим, че в РД ПБЗН – Плевен работят смели и отговорни служители, професионалисти, които са способни да взимат бързи и адекватни решения в сложни ситуации. Нашата професия изисква кураж. Тя не търпи колебания и компромиси. Да си служител на РД ПБЗН – Плевен е призвание и чест. Верни на служебния си дълг ние работим 24 часа в денонощието. Пожелавам и за напред да проявявате воля, енергия и силен дух. От нас обществото очаква да сме безукорни и безгрешни. Нека усилията, които полагаме, винаги да получават заслужено признание и уважение”

С писмена похвала от министъра на вътрешните работи Валентин Радев са наградени двама служители от РД ПБЗН – Плевен.
С „Писмена похвала” от главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов са наградени трима служители от РД ПБЗН – Плевен.
С „Писмена похвала” от директора на ГД ПБЗН- МВР главен комисар Николай Николов са наградени трима служители от РД ПБЗН – Плевен.
Един служител е награден с грамота от административен секретар на МВР Бойко Славчев.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация