film izle
2 октомври 2017, 18:28 2 коментара

За засилен контрол при ремонтите призова кметът Спартански

„Получавам от граждани десетки писма на ден, свързани с качеството на извършваните ремонти в Плевен. В тази връзка ви обръщам внимание да упражнявате пълен контрол върху дейностите. Средствата не достигат, нека затова правим нещата качествено, за да има максимален ефект”, апелира кметът на Община Плевен Георг Спартански управителите на фирмата изпълнител „Инжстрой”.

Текущите ремонти на уличната инфраструктура в Плевен продължават тази седмица при блокове 67 и 51 в жк „Сторгозия”. Предвидено е фрезоване и асфалтиране на участъци от ул. „Заводска”, ремонт на рампата за хора с увреждания пред ДКТ „Иван Радоев”, както и на пансиона в ж.к. „Сторгозия” до ШПК 3. В периода от 2 до 6 октомври ще бъде положен асфалт на паркинга до Военния клуб, планирано е и насипване с фрезован материал на улиците „Васил Левски” 64 и „Шипка”.

Тази седмица ще се работи и върху маркировката на бул. „Русе”, ще бъдат маркирани отново и велоалеите.

има 2 коментара
  1. Магда Мирославова каза:

    Господин Кмете, на ул.“Сан Стефано“ № 66 се събориха общински къщи. Прави се опит да се разчисти терена. Минаха големите камиони, за да изкарат отпадъците. Изпочупиха плочките на тролейбусна спирка“Китайска стена“ и така повече от 6 месеца.Идва зима. Обекта отново е „змиярник“, а на тротоара е опасно – всичко е с „краката нагоре“.Чакаме Вашата намеса да събудите заспалите служители и отремонтирате тротоарната част на спирката

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация