film izle

„Коледа за всяко дете“ ще зарадва малчугани в неравностойно социално положение

Плевенските мотористи започват кампания за набиране на зимни дрешки и обувки

И тази година Националното сдружение на сираците в България“ и плевенските мотористи ще подарят незабравим празник на малчугани в неравностойно социално положение. Стартира инициативата „Коледа за всяко дете“, която има за цел да зарадва с коледен подарък деца от социални институции и от социално слаби семейства.

Предколедното шоу ще се проведе на 2 декември 2017 г. от 10,30 часа на площада в Пордим. Ако желаете да зарадвате дете в нужда, можете да се свържете с организаторите на тел. 0877 822685 или да пишете на имейл: nss_bul@abv.bg.

Средства може да се дарят и по банкова сметка:

Първа инвестиционна банка, IBAN: BG82FINV91501203760211, BIC: FINVBGSF

 

Плевенските мотористи също започват кампания за набиране на зимни дрешки и обувки за децата в неравностойно положение от Домовете в гр. Пордим, с. Згалево и с. Тотлебен. Положението в тези домове е отчайващо и имат нужда да бъдат подпомогнати, апелират организаторите. Молбата на плевенските рокери е всеки, който е свободен на 2 декември, да се присъедини с мотор и коледен костюм, за да бъде празникът незабравим. Целият град Пордим ще е навън, нека да бъде като генерална репетиция за Мото Коледа 2017, призовават организаторите.

Дрехи и обувки, запазени и изпрани, се събират в магазина на AutoBox на ул. „Гренадерска“ 77, тел. за контакт 0882 902939. Paypal: salesexpressazti@gmail.com

 

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация