film izle

Заблестяха светлините на елхата и в град Левски

Коледен дух завладя присъстващите на площада на празничната програма

Светлините на коледната елха и коледната украса на Общината озариха снощи площада, а коледният дух завладя всички дошли на празника.

Пред живата, близо 25-метрова елха, се събраха малки и големи жители на град Левски, за да се порадват на красивия, светъл и обичан момент от празничната обредност преди Коледа.

Децата на град Левски припомниха библейските събития и заявиха отново желанието на всички да пазим природата в града, общината и страната.

Под двете елхи с коледна премяна танцуваха малките, големи и по-големи мажоретки на град Левски с ръководители Соня Дунева и Валя Маркова и бяха бурно аплодирани.

Песните на вокалните групи на ОУ „М. Горки” с ръководител Бойка Русанова и СУ „К. Попов” с ръководител Мартин Иванов стоплиха сърцата, а ръководителите поздравиха всички. Приятна изненада бяха Дядо Коледа и Снежанка, които почерпиха децата с бонбони.

Кметът на Община Левски Любка Александрова благодари от сърце на всички участници за това, че заразиха хората с духа на коледната магия. Благодари на малките джуджета, певци и танцьори и техните ръководители и им пожела да мечтаят за най-прекрасните подаръци, защото наистина по Коледа стават чудеса.

По традиция, с обратно броене бяха запалени светлините на коледната украса.

Танцов състав ”Незабравки” с ръководител Павлинка Генова изви кръшно хоро за радост на малки и големи.

Благотворителният коледен базар на НЧ „Г. Парцалев-1901”, открит преди това, показа уникалните творби на децата от школите и кръжоците на читалището.
Коледният базар ще бъде отворен до 22 декември, до Коледния концерт „Нощта преди Коледа” на НЧ „Г. Парцалев-1901”с начало 18.00 ч. в салона на читалището.

За презентацията е нужен JavaScript.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация