film izle
7 декември 2017, 9:40 няма коментари

Трима с нерегистрирани МПС-та засякоха за ден полицаите

Сподели

На 6 декември в РУ – Левски е започнато бързо производство срещу 44-годишен от Левски, който на същата дата около 12,50 часа в град Левски по улица „Христо Ботев“ е управлявал „Форд  Фокус“ нерегистриран по надлежния ред с поставени временни регистрационни табели. Уведомен е прокурор от РП – Левски за престъпление по чл.235, ал.2 от НК. Работа по случая продължава разследващ полицай.

Същия ден в град Червен бряг на улица „Цар Асен“ служители на РУ-Червен бряг спират мотопед „Тонос“ без регистрационни табели, управляван от 72-годишен местен жител. При проверката е установено, че МПС не е регистрирано по надлежния ред. Уведомен е дежурен прокурор от РП – Червен бряг. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 2  от НК. Продължава работа  разследващ полицай.

Отново вчера в град Кнежа по улица „Стефан  Цанов“ автопатрул спира лек автомобил „Фолксваген голф“ с транзитни регистрационни табели. При извършената проверка се установява, че водачът 40-годишен от град Искър, управлява МПС с изтекла валидност на транзитните регистрационни табели на 08.11.2017 година и автомобилът не е регистриран по надлежния ред. Уведомен е прокурор при РП – Кнежа. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.345, ал. 2 във връзка с ал. 1 от НК. Работа продължава разследващ полицай.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация