film izle

Да дадем шанс на Боби да живее!

Борислав Ковачев води тежка битка за живота си, борейки се с коварен тумор на гръбначния мозък

40-годишният Боби живее със съпругата и 5-годишния си син в Плевен. Полицай е към зоналното жандармерийско управление. Изключително почтен човек, според хората, които го познават.

Всичко започнало с потръпване на крайниците и слабост в походката. След ЯМР във ВМА се оказало, че се касае за тумор и през април го оперирали в столична клиника. След два месеца е проведен следващ контролен ЯМР. Станало ясно, че коренът на тумора не е почистен докрай и пак е започнал да прогресира.

В момента Боби води лечение, свързано с лъчетерапия. Облъчват тумора с радиация, за да се стопира нарастването му. В същото време тече кампания по набиране на средства, тъй като шанс за спасение има, но цената за него е непосилна за семейството му. Необходими са 118 хиляди лева за животоспасявaщото му лечение в швейцарска клиника, като на този етап са събрани около 35 хиляди лева. По-голямата част от сумата е отпусната от МВР.

В момента Борислав Ковачев изпитва затруднения с походката си, но се чувства силен и иска да се бори докрай. И няма никакво намерение да се предаде. Оптимист е, че с вяра в Бог и доброто у хората сумата може да бъде събрана.

Всеки, който желае да помогне на Боби, може да го стори, като се свърже с него на телефон 0877494951, чрез имейл: borislavkovachev@abv.bg, страницата във Фейсбук или като преведе сума в дарителската му сметка:

Банка: „Райфайзен Банк“
IBAN: BG73RZBB91551008834357
BIC: RZBBBGSF
Валута: български лева
Титуляр: Борислав Иванов Ковачев

Всеки ден е от значение… Надяваме се, че с общи сили ще помогнем на един смел и достоен човек да продължи да живее.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация