Румен Петков: Премиерът плаща сметките за глупотевините в държавата

SONY DSC„Премиерът Пламен Орешарски е принуден да плаща сметките за всички глупотевини в държавата и да бърше лицето на България в Брюксел. Той единствен реагира адекватно на случващото се у нас през последните месеци.“ Това заяви в плевенското с. Тотлебен областният лидер на местните социалисти Румен Петков.

Още преди два месеца на заседание на Националния съвет на БСП той предупредил, че протестите в столицата може да ескалират през есента, когато студентите се върнат за началото на учебната година. Според него още тогава трябвало да се започне активен диалог със студентските съвети и с академичната общност въобще, но това не станало. Политическите партии от мнозинството допуснали грешка като не потърсили такъв диалог. Резултатът днес бил очевиден.

„Трябва да има някаква мярка в катеренето по гърба на Андрей Луканов. Сатанизираха го всякак. Сега близките му живеят в мизерия, а някакъв левент написал книга, от която сигурно ще изкара добри пари“   – каза Румен Петков по повод телевизионните изяви на оправдания за убийството на бившия министър-председател украинец Александър Русов.

One thought on “Румен Петков: Премиерът плаща сметките за глупотевините в държавата

  • 28 октомври, 2013 г. в 22:52
    Permalink

    Хубаво е при сирачетата да ходи някой нормален и трезв от БСП

Коментарите са затворени.

%d bloggers like this: