film izle

„Български пощи” стартира епистоларен конкурс за деца

11-07-04-61732_1Даден е стартът на националния етап на 43-ия международен епистоларен конкурс за подрастващи на Всемирния пощенски съюз, съобщават от „Български пощи” ЕАД. Тази година темата е: „Напиши писмо, описвайки как музиката може да докосне живота ти”. Международното състезание е за деца до 15 години.

Всяка от детските творби трябва да отговаря на следните условия: да не е публикувана; да бъде написана като писмо до приятел, близък, известна личност, да съдържа всички обичайни за писмото елементи (адрес на подател и получател, обръщение, поздрави, подпис). Трябва да е с от 500 до 800 думи и да се придържа стриктно към темата.

Съчиненията се изпращат до 31 март 2014 година на адрес: „Български пощи” ЕАД, дирекция „Търговска дейност и маркетинг”, ул. „Акад. „Стефан Младенов” 1, бл. 31, 1700 София.

Те трябва да са придружени от писмо с информация за автора – трите имена, възраст, дата на раждане, пол, име на населеното място, име и адрес на училището, клас, копие от ученическата карта и телефон за връзка.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация