film izle

Пак пияни и без книжки на пътя, младеж нападна полицай

policc

Младеж оказа съпротива на полицаи в Белене, спретнаха му бързо производство, е записано в информационния бюлетин на ОД на МВР – Плевен.
На 23 август в РУП – Белене, при провеждане на специализирана полицейска операция е стартирало бързо производство срещу 18-годишен от Белене. Около 05:50 часа младежът е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и е проявил явно неуважение към обществото, съпроводено със съпротива срещу служителите на РУП – Белене. При изпълнение на служебните си задължения по охрана на обществения ред на улица в крайдунавския град 18-годишният е започнал да отправя обидни думи, псувни, заплахи. Мъжът е предприел и физическа саморазправа, като е правил опити да удари полицейски служител, замахвайки с ръка. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Левски, за престъпление по чл. 325, ал. 2 във връзка с ал. 1 от НК. Работата по случая продължава разследващ полицай.

Бързи полицейски производства срещу джигити на пътя

Образуваха бързи полицейски производства срещу шофьори, които нямат право да управляват МПС, съобщиха от ОД на МВР – Плевен.
На 23 август в 21.10 часа в Кнежа при проверка е установено, че 52-годишен от село Търнак, област Враца, управлява „Рено Лагуна“ без да притежава СУМПС в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото такова деяние с влязло в сила наказателно постановление.

В същото нарушение е засечен и 17-годишен от Кнежа. Проверката е извършена на 23 август около 21:40 часа в Кнежа. Непълнолетният е управлявал мотопед „Пежо Спийдфайт“ без документ за правоспособност.

На 23 август около 11:20 часа в Червен бряг при полицейска проверка е установено, че 23-годишен местен е зад волана на «Опел Астра» като е лишен от това право, в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото деяние с наказателно постановление, влязло в сила на 18 август 2014 година. Образувани са бързи полицейски производства. За престъпления по чл. 343 «в», ал.2 от НК са уведомени прокурори. Работа по случаите продължават разследващи полицаи.

Заловиха пиян зад волана

64-годишен от Плевен шофира с рекордно количество алкохол в кръвта, образуваха му бързо производство, съобщиха от полицията.
На 21 август в 21:05 часа в град Плевен на улица „Сторгозия“ полицаи от 02 РУП – Плевен, спират „Ауди 80“. Установило се е, че водачът – 64-годишен от Плевен, управлява с 2.79 промила алкохолна концентрация. Проверката е извършена с техническо средство „Дрегер-7510“. Съставен е акт за административно нарушение и е издаден талон за медицинско изследване. За престъпление по чл. 343 «б», ал. 1 от НК е уведомен дежурен прокурор от РП – Плевен. Образувано е бързо полицейско производство.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация