Цветан Антов: АБВ ще разчита на срещите с хората очи в очи

SAM_5358По време на кампанията ще наблегнем на срещите с хората очи в очи, заяви областният координатор на АБВ в Плевен Цветан Антов. Днес в 14 часа той заедно със съмишленици регистрира листата на коалицията за 15-и многомандатен избирателен район в Районната избирателна комисия. Тръгваме към старта на кампанията с добро настроение и се надяваме да се поздравим с добър резултат, каза още той веднага след регистрацията.

Като илюстрация, че се залага най вече на личния контакт с хората, Цветан Антов даде пример, че днес е бил в две населени места – в SAM_5363селата Еница и Бреница в община Кнежа. Утре ще присъства на празника на Муселиево, а в понеделник сутринта заедно с водача на листата Румен Петков са в Пордим.

Членовете на АБВ, регистрирани досега в Плевенско, са около 860 човека. Все още обаче не е пристигнала регистрацията на организациите от община Никопол, както и не на всички от общините Левски и Червен бряг, уточни областният координатор. Очакванията са в началото на кампанията АБВ да има около 1000 членове в областта.

Официалното откриване на предизборната кампания на АБВ в национален мащаб ще е на 5 септември във Варна.

%d bloggers like this: