Метален къс от тролейбусната мрежа едва не уби плевенчанин

kola4Метален къс от преносната мрежа на тролеите едва не уби плевенчанин в автомобила му, сигнализираха потърпевшите на „BG Север“. Марек Димитров шофирал служебния си автомобил в града, когато каращият пред него нов тролей спрял, вероятно заради авария в токоподаването. Мястото е преди спирката на бул. „Христо Ботев“ под Медицинския университет. Докато шофьорът на тролея поправял „тирантите“, откъснал се метален къс от преносната мрежа се забива в предното стъкло на автомобила зад него. Марек успява да се отдръпне, но въпреки това желязото се забива в главата му. За щастие, не фатално. След адекватната и бърза намеса на Спешна помощ, се отървава само с 6 шева. Шофьорът обаче дори не се обърнал да види дали е жив, а след като оправил „тирантите“ се качил на тролея си и потеглил. Пристигналите на място полицаи констатират инцидента, но срещу неизвестен извършител. Семейството на пострадалия е категорично, че виновен има и ще търси правата си по съдебен път.

kola5

kola3

kola1

kola

kola6

 

2 thoughts on “Метален къс от тролейбусната мрежа едва не уби плевенчанин

  • 1 октомври, 2014 г. в 21:41
    Permalink

    То не е за първи път! На моя позната -тирантите на тролей помляха капака на автомобила й. За щастие тя не пострада, но докога ще е така? Докато не стане инцидент със загинал ли?!?? 🙁

  • 1 октомври, 2014 г. в 21:22
    Permalink

    Без думи! Безхаберното управление на общината доведе до това! Симпатизирам на пострадалия и се надявам да съди кметството до дупка!

Коментарите са затворени.

%d bloggers like this: