film izle

Романът „Наследницата“ на Гери Йо с премиера в Плевен

naslednicataИстория за света на мрака и вампирите е в основата на издадената съвсем наскоро книга „Наследницата“  на плевенчанката Гергана Йоханова – Гери Йо, както е позната на читателите си. Премиерата на романа в Плевен е утре, 25 октомври. Началният час на събитието е 18, мястото – книжарница „Сиела“ в Панорама Мол – Плевен.

Преди много векове граф Дракула е оставил върху целия си род страшно проклятие и две дъщери от различни жени. Мелиса и Витория са като нощта и деня, но и двете са с непреклонен дух и с воля за победа. А победителката ще е Кралицата на здрача. Сега целият свят на мрака е в хватката на по-малката дъщеря – Витория, победила сестра си в смъртен двубой. Тя е кралицата покорила върколаците, в мир със самодивите, сключила пакт с нинджите и превърнала се в непобедим вампир. Но собственото й сърце не се подчинява на правилата й и отдава любовта си на ловеца на вампири Филип…

Гергана Йоханова  – Гери Йо, е родом от Плевен. Завършила е Гимназия с преподаване на чужди езици в града, а  след това педагогика с английски и преводач-редактор в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Казва за себе си, че пише историйки от както е научила буквите. Включва творчество във всичките си занимания, независимо дали преподава английски, или превежда книги, важно е историята да е предадена увлекателно. Сега излиза първият й роман. Жанрът е фентъзи, историята за света на мрака и вампирите. „Наследницата“ (издателство „Монт“) е първа книга от поредицата „Кралицата на здрача“.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация