Какви дамски обувки не харесват мъжете

03obuvkiНесъмнено много жени са пристрастени към обувките, а голяма част от мъжете не одобряват, когато половинките им си купуват по-често нови обувки.

Факт е, че 97 % от мъжете винаги обръщат внимание на обувките, които носи приятелката им. Други 12 % хвърлят само по един поглед върху краката на възлюбената си и само 9 % си признават, че въобще не ги интересува какви обувки носят жените им.

Изследванията показват, че около 60 % от мъжкия пол не одобряват стила на приятелките си и не харесват какви обувки носят. Почти всички мъже признават, че от това с какво е обута една жена и дали правилно е съчетала обувките с облеклото, зависи нейната елегантност.

Мъжете си имат „омразни” обувки– 70 % от силният пол не понасят платформите, които им действат отблъскващо. На второ място са апреските, нищо, че за нас са толкова удобни и топли, но 67 % от мъжете не ги намират за женствени.  Обувките със скрита платформа и ултрависок ток също не са в класацията им за елегантност.

Много голяма част от мъжете признават, че не харесват и толкова удобните мокасини и се надяват тяхната приятелка никога да не носи такъв тип обувка. Същото се отнася и за пантофките, както и обувките с прекалено ниски токчета.

И сега сигурно се питате какво ли харесват тогава?

Ако искате да се харесате на някой мъж, заложете на класическия стил. Когато става въпрос за дамски обувки, мъжете харесват тези, които са в черен или в червен цвят. Червеният цвят им действа възбуждащо. Ако сте бизнес дама и носите костюм, едни червени обувки ще разчупят визията ви. А ако не сте, то с дънки е идеално. Черният цвят си е винаги на мода. Черното придава стил, елегантност и класа. Изберете обувки с клиновиден ток или боти до глезена. Ако сте спортна натура, високите дамски кецове са отличен избор. Отиват на всякакви спортни визии.

Вижте повече на: http://mes.bg/