БСП се оплака от кадрова чистка

OLYMPUS DIGITAL CAMERAОт кадрови чистки на новите управляващи се оплакаха днес в Плевен местните социалисти на пресконференция, в която участваха народният представител Васил Антонов, председателят на областния съвет на БСП Мирослав Михайлов и лидерът на младежката партийна организация Стефан Бурджев. Те посочиха няколко примера за уволнения на шефове и водещи фигури в държавни институции, които са станали в рамките на месец. „В края на миналата година бе сменен шефът на Държавно горско стопанство в Плевен Иван Мариновски. Той пое стопанството със 150 000 лева загуба, а го остави на 200 000 лева печалба“, заяви депутатът Васил Антонов. Той алармира и за сериозна чистка в структурите на ВиК – Плевен. Уволнен е заместник-директорът и бивш кмет на Долна Митрополия Александър Печеняков, работата си е загубил и инж. Тодор Иванов – ръководител на звено от клона на дружеството в Червен бряг. Кадрова чистка според Антонов е и рокадата на ръководния пост в местната полиция. Йордан Каменов бе сменен от Венцислав Катинов.

Във всички общини ще излезем с кандидатури, общинските организации сами ще си изберат хората, които да ги представят, заяви Антонов по повод подготовката на левицата за предстоящия местен вот наесен. Той обеща още тази седмица да постави пред регионалния министър Лиляна Павлова въпроса с рушащия се мост край Чомаковци. „Съоръжението е на повече от 120 години и е много опасно. Същевременно е важен път, по който минава трафикът на камиони на основните фирми зърнопроизводители в района“, заяви още народният представител. Антонов обеща, че ще проведе среща и с транспортния министър, за да го убеди да възобнови движението на влаковете от Враца за Плевен и Плевен – Червен бряг – Каспичан, които вече не се движат от днес.

Васил Антонов похвали и плевенската областна младежка организация на БСП с председател Стефан Бурджев, която била с най-добър потенциал в страната. Миналата година младите социалисти са приели 33-ма души в редиците си.

One thought on “БСП се оплака от кадрова чистка

  • 12 януари, 2015 г. в 20:19
    Permalink

    не е лошо когато се правят коментари информациите да се проверяват.пълна измислица за горското.не забравяйте , че числата винаги могат да бъдат проверени и ако не са истина!!

Коментарите са затворени.

%d bloggers like this: