Причините, поради които ползваме бързи кредити

b-kreditiОсновните причини, поради които прибягваме до бързите кредити, са високият стандарт на живот и ниските ни заплати. Постоянно ниизникват някакви спешни нужди, поради които ни се налага да търсим пари на заем. А когато сме заобиколени от хора, които са в същото положение и няма как да ни помогнат колкото и да им се иска, тогава най-доброто решение за нас си остават бързите кредити. Благодарения на тях можем да се справим с трудната ситуация и да вържем двата края. Те са голямо удобство и с помощта на бързите кредити се справяме с непредвидени разходи, при това без да е нужно да се лишаваме от неща, които са жизненоважни за нас.

Когато сме лоялни клиенти, лесно получаваме необходимия за нас заем. И тъй като сумите, които теглим най-често са предимно малки – около 400 лв., ние успяваме да погасим кредита си в краткия срок. Но дори да се случи да не успеем, имаме възможност да удължим срока във времето.

Бързите кредити са удобни за нас и заради другите предимства, които имат. При тях не се налага да попълваме един куп излишни документи, да доказваме доходите си, не се налага да търсим един или двама поръчители и т. н. както е при останалите банки. Единственото изискване за кандидатстване е да сме пълнолетни и да имаме валидна лична карта. Цялата процедура става за отрицателно време, а усвояването на сумата – още в същия ден. Ето затова те наистина са бързи.

Тези кредити са достъпни за всички, които имат спешна нужда от малко финансова помощ и няма от къде другаде да я получат. А лихвите по кредита днес вече са близо до лихвите на банките – разликата при определени условия е минимална.

Текст: А. Петрова

 

%d bloggers like this: