film izle

Община Левски обяви конкурс за детска рисунка

ТИТУЛНА ЗА ОБЛАСТЕН КОНКУРС-ЦДГ-СЛЪНЦЕЦДГ„Слънце” – гр. Левски и  Община Левски, със съдействието на Регионален инспекторат по образование, организират  областен конкурс за детска рисунка „Слънцето на моя град” . Конкурсът се провежда във връзка с честванията на 70 години от обявяването на Левски за град и по повод 1 юни – Международния ден на детето. Той има за цел да насърчи развитието и реализацията на творческите заложби  на децата  от предучилищна възраст в областта на изобразителното изкуство. В конкурса могат да участват всички деца от 3 до 7 години, разпределени в две възрастови групи: от 3 до 5 години и от 5 до 7 години.

Разрешава се използването на всякакви техники и материали по избор. Рисунката трябва да бъде с размер на листа формат А4  без да е паспартирана. На гърба е задължително да се посочат следните данни за участника в конкурса: име, презиме и фамилия; възраст/ден, месец,  година/; тема на рисунката; точен адрес /град, село, община, област, пощенски код, улица, блок, номер, телефон за връзка /; детска градина, училище, ръководител, телефон за връзка. Крайният срок  за участие в конкурса  е  20 май 2015 г.

Рисунките се изпращат на адрес: ЦДГ„Слънце” гр. Левски, ул. „Александър Стамболийски” №14а

Класираните участници ще бъдат уведомени по телефона до 28 май. Награждаването ще бъде на 1 юни от 10,30 часа на открита сцена пред сградата на Община Левски на весел детски празник. 

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация