film izle

Интересен урок по предприемачество ще имат второкласници от СОУ „Иван Вазов“

kafe8В петък, 8 май, от 11 часа ще се проведе урок по предприемачество във 2 д клас в СОУ „Иван Вазов“ в Плевен. В него ще участват родители на малките ученици, които ще покажат пред второкласниците акценти от бизнеса за дистрибуция и разпространение на пазара на кафето. Те ще споделят  дългогодишния си опит в бранша и строгата му специфичност. Гъвкавост при работа с клиенти. Механизми в пласмента. Отношения и разрешаване на проблеми с делови партньори. Задържане на интереса и актуалност на пазара. Умението на децата ни да се трудят и ролята им в семейния бизнес.

Подготвили са още интересни и малко известни факти за кафето. Ще запознаят учениците с продукта и как той достига до всяка точка на света (плантации, производство и методи на обработка). Ще говорят за международна спедиция, фабриките за изпичане (конкретно ще ги запознаят с българската практика и достижения), видове печене и смилане (нагледно ще видят и пипнат различни сортове и тяхното изпичане). Правилата, които ни гарантират качествено приготвяне на вкусна и ароматна чаша кафе у дома. В добавка идеи за „рисуване“ върху нея. Изкуството и връзката му с кафето. Грешки, които не трябва да правим при закупуване на продукта от търговската мрежа.

Изобщо истинско предприемачество и още нещо ново набира скорост във втори клас. Децата споделят вкъщи за интересните часове по предприемачество и има голям интерес от родители, които заедно с децата искат да присъстват на тези часове, споделя класната ръководителка на второкласниците Милена Борисова.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация