film izle

СОУ „Иван Вазов“ изпрати четвъртокласниците си с тържествена церемония  

865c0c0b4ab0e063e5caa3387c1a87413d186804534370c3c817db0563f0e461Песни, танци, фойерверки, много вълнение и радост съпътстваха церемонията по завършването на 4 клас в СОУ „Иван Вазов”, съобщават от там. На 29 май, от 21:00 часа в двора на училището се проведе тържеството по изпращането на випуска.

Развълнуваните четвъртокласници, водени от класните си ръководители, се подредиха във футболното игрище под звуците на химна на училището. Децата от всяка от шестте паралелки носеха академични шапки в различни цветове, които символизираха тяхното завършване. След като всеки клас беше подреден на мястото си, дойде време за първото изпълнение от програмата – ръченица от малчуганите в групата по хореография на Надя Тодорова.

Свидетелствата бяха връчени лично от директора Димитър Митев.

След като учениците от 4а и 4б клас получиха удостоверенията си, те изпълниха песента „Училище любимо наше”. След нея документи за успешното си завършване взеха и малчуганите от 4в и 4г клас, които пък изпяха „Купон”. Ред дойде и на малките вазовци от 4д и 4е клас, които след като се сдобиха със свидетелствата си, представиха песента „Аз съм българче”.

В края на тържеството, като на едно истинско завършване, четвъртокласниците хвърлиха своите шапки във въздуха, с което отбелязаха и края на програмата.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация