АБВ утвърди близо 30 кметски кандидатури

mestni-izbori-25-oktomvriОбластният съвет на ПП АБВ – Плевен, утвърди на свое заседание кандидатурите  на кметове в региона. Както е известно, за кмет на община Плевен АБВ издига кандидатурата на Цветан Антов. Ясни са вече и кандидатурите в селата в община Плевен. Село Опанец  – Тихомир Тодоров, село Брестовец – Румен Банчев, село Бохот – Цецо Цветанов, село Гривица – Любомир Ламбев, село Върбица – Динко Гюрецов, село Търнене – Пламен Иванов, село Дисевица – Стоян Георгиев, село Николаево – Цветозар Петров.

В община Левски АБВ залага на жена за кандидат за кмет на общината – Яна Григорова Конова. Тя е родена през 1954 г. и се занимава с частен бизнес, по образование е счетоводител. В осем от селата на община Левски АБВ издига свои кандидат-кметове.

Кандидатът за кмет на община Никопол е Любомир Димитров Мачев, роден през 1970 г., с висше образование, в момента работи като експерт в НОИ. АБВ излиза със свои кандидат-кметове в седем от селата на община Никопол.

В Пордим кандидатът за кмет на общината е Емилия Ганчева. Родена е през 1962 г., висше образование, специалност „медицина“.  Засега са ясни кметските кандидатури за три от селата на общината. В Гулянци изборът на АБВ отново е жена за кандидат-кмет на общината. Това е Маргаритка Цветанова Кирова, родена през 1957 г., работи в сферата на социалните дейности.

До 10 август ще е ясна и кандидатурата за кмет на АБВ за община Белене. В Червен бряг АБВ няма да издига собствена кандидатура, ще подкрепи кандидат на местна организация. В община Долни Дъбник АБВ подкрепя кандидатът на земеделците за кмет на общината.

Справка за издигнатите до момента кандидати за кметове на АБВ показва, че средната възраст е 43 години. Повече от 10 са жените. Най-възрастният кандидат за кмет е на 71 години, а най-младият – на 24.

2 thoughts on “АБВ утвърди близо 30 кметски кандидатури

  • 19 септември, 2015 г. в 19:18
    Permalink

    ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ЖИТЕЛИ НА с.Търнене Плевенско: Братя и сестри от с.Търнене сега е времето да смените НАСТОЯЩИЯ КМЕТ И ДА ИЗБЕРЕТЕ ДРУГ- Пламен Иванов. Трябва да се сбогуваме -З А В И Н А Г И с Венко, който като види разбит и ограбен имот в който временно не живеят притежателите му вместо да сигнализира в Полицията – СИ ОБРЪЩА ГЛАВАТА НА ДРУГАТА СТРАНА. Сто пъти да мине покрай такъв имот СТО ПЪТИ ЩЕ СИ ОБЪРНЕ ГЛАВАТА НА ДРУГАТА СТРАНА.Ако някой Ви дава пари – вземете ги, но НИКОГА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СТАРИЯ КМЕТ.КАКВО Е НАПРАВИЛ ТОЙ ЗА ВАС -НИЩО!!!НЕЗАБРАВЯЙТЕ МОЯ ПРИЗИВ!!!Бъдете умни!!!

  • 31 юли, 2015 г. в 14:58
    Permalink

    САМО СЛАВИЯ

Коментарите са затворени.

%d bloggers like this: