Цветан Антов: Ще работим за преодоляването на демографския срив и безработицата

12166556_1165331420160983_530237781_n„Кампанията на ПП АБВ в област Плевен върви нормално. Ние не участваме в надлепването на плакати като по-мощните финансово партии“. Това заяви днес на пресконференция кандидатът за кмет на Плевен от АБВ Цветан Антов. Той изрази още възмущението си, че повечето кандидат-кметове в предизборните дебати в националните телевизии са участвали в управлението на общината под някаква форма, а сега изведнъж се изправят пред хората и заявяват какво ще направят за Плевен.

Цветан Антов очерта основните проблеми на града като демографския срив, липсата на работа, която да задържи младите хора в Плевен, кризата в земеделието и изолацията на местния бизнес от големите инфраструктурни проекти, за решаването на които ПП АБВ има готовността да работи през следващия мандат.

Антов съобщи, че днес негов гост ще бъде кметът на румънския град Миовени. „Това е един град с 40-50 000 жители, но с нулева безработица. Там се намира заводът за автомобили на „Дачия“. Имаме предварителен разговор за сътрудничество във всяка една област“, обяви кандидатът на АБВ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

%d bloggers like this: