Цветан Антов: Като кмет ще се грижа за всички квартали на града

DSC04823Като кмет ще се грижа еднакво за всички квартали на града. Това заяви пред жителите на квартал „Дружба“ Цветан Антов. Той и кандидатите за общински съветници д-р Андрияна Александрова, Иван Дачев, Пламен Николов, Илиан Тодоров и Марио Стоянов обсъдиха с обитателите на квартала проблемите и възможностите за решаването им.

DSC04825Жителите на „Дружба“ се оплакват най-вече от липсата на добра инфраструктура на квартала и от бездомните кучета, които обикалят около блоковете. „В програмата на АБВ за управление на Плевен е залегнало приоритетно изграждане на тротоари, а тук виждам, че положение е трагично. Освен това имаме предложение за решаване на проблема с безпризорните кучета и изграждането на приют с голям капацитет, който може да ги поеме“, заяви Антов.

DSC04829

Пред хората от квартала той очерта и пътищата за решаването на най-големият проблем на Плевен – обезлюдяването и безработицата. „Плевен има шансове да се измъкне от дупката, в която е натикан през последните 16 години и то от хора, които сега отново търсят вашето доверие. Аз не съм участвал в управлението на града и общината, за разлика от моите опоненти. Имам ясна визия за това какво трябва да се случи, за да тръгнем напред. Сред моите приоритети е плевенският строителен бизнес да строи Плевен. АБВ твърдо отстоява позицията си за АЕЦ – Белене, където ще има над 10 хиляди работни места. Относно бюджетът на община Плевен ние смятаме, че трябва да има по-строг контрол върху разходването на средствата и по-справедливото им разпределяне по отделните пера“, категоричен е Антов. Жителите на „Дружба“ заявиха, че са впечатлени от срещата и от фактът, че кандидат-кмет е отишъл при тях лично. Надявам се да ме подкрепите и с бюлетина 21 да оттласнем Плевен от дъното, каза Цветан Антов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

%d bloggers like this: