Румен Петков: АБВ води най-евтината и най-чиста изборна кампания

abv-18-12-3-r-petkovКато задоволително определи представянето на ПП АБВ в местните избори Цветан Антов, председател на Областното ръководство на партията в Плевен.Той направи кратък отчет и анализ на местните избори на брифинг в БТА.
Спад с 65 гласа в Плевен са регистрирани на местния вот в сравнение с предишните парламентарни избори. В областта обаче за АБВ са гласували 2 хил. души повече, а в 6 общини партията е излъчила кандидати за кметове. В две от тях кандидатите са стигнали до балотаж с представители на други партии. АБВ има 7 кмета в кметства от областта и общински съветници във всички общини с изключение на Левски и Долна Митрополия. „Все още не са изградени структурите ни в областта. Очаквах по-добър резултат на местните избори за Плевен“, заяви пред журналисти Цветан Антов.
Румен Петков, зам.-председател на ПП АБВ, определи представянето на партията в Плевен и областта като успешно. „Ние водихме най-евтината и най-чиста кампания. Нашата област е с едни от най-високите резултати в страната, имаме сериозен ръст на гласовете и то в ситуация на тежка политическа битка“, коментира Румен Петков. Той очаква много трудна година за партията, предстои отчетно–изборна кампания от януари до април. Най-важното в работата на партията ще бъде доизграждането на структурите в областта и подготовката на президентските избори. „Нашият ангажимент е в прякото общуване с хората и ние го изпълняваме“, каза в заключение Румен Петков.

%d bloggers like this: