film izle

Люси Дяковска, A.V.A. и Плевенска филхармония в един голям концерт на плевенска сцена (ВИДЕО)

lusi4За трети път Люси Дяковска препълни залата на театъра в родния си град Плевен. За трети път билетите свършиха за броени дни и за пореден път магията между нея и публиката се получи – без сценарий, непринудено и с избухващи аплодисменти.

Поредният успешен проект на Плевенска филхармония с диригента Левон Манукян – „Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска“, беше допълнен с изпълненията на група A.V.A. – момичетата, на които Люси беше ментор в последното издание на „Х фактор“. В публиката бяха и двете водещи на предаването – Алекс и Мария. Освен популярни арии от мюзикълите „Мулен Руж“, „Цар Лъв“, „Клетниците“, „Коса“, „Кабаре“, „Котките“, „We Will Rock You“, българската „Синева“ на „Диана експрес“ и много други. Оркестрациите и аранжиментите са на Левон Манукян и на Георги Милтиядов – 17-годишният пианист на белия роял.

lusi1

От април започва националното турне на Люси, Плевенска филхармония и A.V.A., а „Вечер на мюзикъла…“ е с  номинация за „Музикант на годината” в раздел „Проекти” и за него може да гласувате ТУК.

lusi

lusi5

lusi2

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация