film izle

Дърво падна върху къща на улица „Кресна“ в Плевен

20160202_132357Орех падна върху къща на улица „Кресна“ в Плевен, дървото вече е отрязано от служители на „Паркстрой“ , съобщават от дружеството като уточняват, че над 40 са обезопасените дървета само за последните 10 дни.

На ул. „Шипка“ 6 дървета са отсечени, тъй като са били пречупени и 8 са окастрени. Обезопасени са дървета и в кварталите „Дружба“ и „Сторгозия“. Изчистени са и около 20 детски площадки и кътове за отдих.

В квартал „Дружба“ всички площадки са хигиенизирани, както и в района от гарата до бившето кино „Освобождение“. Днес се работи в централната градска част. Общинската фирма ремонтира повредени и изпочупени съоръжения на детските площадки. Приоритет имат тези, които са изградени по европейски проекти. Работниците поправиха оградите и съоръженията на площадките до Летния театър и Моста в парк „Кайлъка“. Детската площадка на ул. „Карлово“ бе с най-много щети, влакчето вече е оправено, възстановен е и пясъчника. Беседката на ул. „Яне Сандански“ е отремонтирана, информират от още от „Паркстрой“.

На телефон 0887 882 219 гражданите могат да сигнализират за останали клони.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация