Талантливо плевенско дете се бори за голямата стипендия на фондация „Димитър Бербатов“

elizabet49-годишната плевенчанка Елизабет Захариева вчера е номинирана за участие в Клуб 2015 на успелите деца в България на фондация „Димитър Бербатов“. Това е посочено на сайта на фондацията. Заедно с още талантливи деца тя ще се бори да получи голямата стипендия в раздела за поп пеене. Елизабет Захариева попада в „Алманаха на успелите деца в България“ за своята популярност. Включените в този алманах могат да разчитат на финансова подкрепа за кариерите си от спонсори.
Елизабет се обучава при Доротея Люцканова във вокален център „Дори Диос“ – Плевен. Вокалната педагожка също е награждавана на фестивали заради забележителните успехи на своята възпитаничка. За талантливото плевенско дете миналата година беше много успешна. През 2015 г. тя спечели 11 медала и 5 статуетки от национални и международни музикални фестивали. На международните фестивали участва с Арт компания„Нови звезди“, представители за България. Оттам лансират Бети заради нейната харизматичност и професионално присъствие на сцената от най-ранна детска възраст.
Малката плевенчанка вече знае цената на наградите си. Наясно е какъв огромен труд се крие зад блясъка на славата. Но както казва самата тя: „Обичам сцената, тук се чувствам истински жива!“. Системата на фондация „Димитър Бербатов“ ще приема номинации до момента, в който ще бъде деактивирана – 17.00 часа днес, 12 февруари, българско време. Номинации след този час не могат да бъдат регистрирани нито в системата, нито по какъвто и да било друг начин. Обработването на регистрираните в срок номинации ще продължи от понеделник – 15 февруари. Одобрените кандидати ще продължат да се появяват в секция Клуб 2015. Окончателният списък на Клуб 2015 ще бъде обявен вероятно през втората половина на март или през април – в зависимост от това финално колко номинации са постъпили за обработване, съобщават от фондация „Димитър Бербатов“.
Важно е днес да подкрепим талантливото плевенско дете Елизабет Захариева на страницата на фондацията (чрез бутона „Препоръчай“ ТУК)

%d bloggers like this: