film izle

Докога в Плевен всеки ще спира, където си иска?

fotooko1-768x434

Поредната снимка на безобразия по плевенските улици ни изпрати наш читател. Така изглежда ул. „Димитър Константинов“ малко преди 17 часа днес, когато трафикът става най-натоварен. Всички автомобили вдясно са спрели в лентата за движение, от която се завива по ул. „Св. св. Кирил и Методий“, срещу сградата на Община Плевен. По маршрутите си вече се движат и тролеите, а както е видно от снимката, последният автомобил е почти на спирката на обществения транспорт. Освен че такова безобразно спиране на автомобили създава предпоставки за ПТП, при положение, че настилката е хлъзгава, вали дъжд и все пак е зима и работен ден, това си е грубо нарушаване на правилата на движение. Мястото е близо до общината и до полицията, къде е КАТ, паяка, общинските служители – никой ли не вижда и защо се допуска такова безхаберие – ние нямаме отговори на тези въпроси. Такова е положението по почти всички улици в центъра на Плевен, за квартали и междублокови пространства, тротоари и малки улички да не говорим. Хаосът с движението в Плевен вече стана традиционен, но това не значи, че трябва да се приема за нормален. Неспазването на правилата не бива да бъде толерирано от никого и никакви причини не могат да оправдаят правенето на каквото и когато си искаш – в противен случай селянията ще продължи да ни превзема, градът вместо да става по-добър за живеене, ще слушаме празни приказки и ще тънем в мизерия.

 

има 16 коментара
 1. nina каза:

  Tova sa palni idioti koito nqmat gram akal samo naglost ma to samo tova da behe vsichko e na mainata mu

 2. ot6elnik каза:

  Какво му се чудите той така си паркира .Нали е израждал децата на половината от КАТ.Защо не погледнете и на бул.Русе там за
  да минеш трябва да отидеш в насрещното и всички го приемат и вече самия булевард се е изкривил от напречно спрели коли

 3. Иван Бенов каза:

  Състоянието на асфалтовата настилка в целия град е ужасяващо. Като добавим и безконтролното паркиране осъзнавам, че съм си похабил гласа на изборите за пореден път.

 4. христо каза:

  Такива наглеци трябва да бъдат освиркани публично. Оставка да подава веднага този крадлив боклук

 5. Наташа Иванова каза:

  Пълно безобразие и никъде не виждам полиция,докато не започнанат даглобяват няма управия.Цяло нахалство е да се спира до общината и съда на светофарите,да не говорим за другите улици.

 6. Някой каза:

  Нисан Кашкай е на общ съветник д-р Поповски

 7. Мими каза:

  То да е само там… Минете по Хаджи Димитър от профсъюзите нагоре да видите на тази тясна улица как са спрели един след друг. Пред очите ми точно на това място джип отнесе странично огледало на бус, защото не могат да се разминат. Същото е положението с ул.Ал. Стамболийски.

 8. Любо каза:

  Доколкото ми е известно джиповете и колите на немските „премиум“ марки могат да спират навсякъде и всички служители отговарящи за спазването на законите са длъжни да си мълчат.Хората с бангии за 3-5 хил лв.са второ качество и не трябва и да си помислят да правят забележки на хората с купените с откраднатите от обикновенните хора пари коли за 5-10хил.лв.Къде сме тръгнали ние лешперите да се възмущваме от винаги имащите предимство по кръстовищата висококачествени хора каращи въпросните коли.

 9. ivo каза:

  Това сме ние много правилно го каза Бойко Борисов ние сме лош генетичен материал от политика до последния беден гласоподавател, всичко е за Аушвиц. Предлагам директно да се паркираме с луксозни и с най-разбити стари автомобили пред газовите камери

  • Plamen Todorov каза:

   Хората мислещи като теб, Ivo, са тумора във възможността България да прогресира.

 10. Dido каза:

  До като полицита спи!!!

 11. Име каза:

  Пред пешеходна и въху нея се спира като на паркинг. Даже вече си мисля, че това вече е ново правило в правилника. То да е само това. Няма самосъзнание и подобаващо морално ниво.

 12. Име... каза:

  И на кмета лимузината

 13. Стойкофф каза:

  Точно там е офиса на ПП ГЕРБ и 2/3 от тези коли са техни!!

  • гого каза:

   „Кашкай“а е на един общински съветник и областен председател на партия от управляващата държавата коалиция.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация