film izle

Празникът на СНЦ „Подай ръка на животно в беда“ продължава на 21 и 22 април

pr1

Благотворителният базар в помощ на животните в Плевен и инициативата „Ще си осиновя човек“ по случай втория рожден ден на СНЦ „Подай ръка на животно в беда“ се отлагат с един ден, съобщават от сдружението. Поради лошото време инициативите в Кайлъка ще се проведат на 21 и 22 април, от 17 часа. Тогава животни без дом, за които се грижи организацията, ще си избират човеци. А хората, които обичат животните, ще могат да се запознаят с тях, да им се порадват и да си осиновят, ако искат. Тези, които подкрепят конкретна кауза или общата идея на сдружението, ще могат да си закупят нещо от дарените вещи на благотворителния базар. Всеки, който може и иска да дари вещ (сувенир, аксесоар, книга или друго) може да се обади на тел. 0887245552 или да я донесе на място в Кайлъка.

Празникът по случай рождения ден на благотворителната организация „Подай ръка на животно в беда“ започна вчера в Градската градина с презентация на тема: „Как да помогнем на диво животно в беда“, подготвена от РИОСВ – Плевен, и продължи с концерт. С много настроение, в песни и наричания децата от групите „Бон-бон“ и Плодчета“ при ЦДГ „Чучулига“ предадоха българските фолклорните пролетни празници и пяха, в съпровод на автора Албена Банзарова, песни за пролетта.  В концерта участваха и малчугани от ЦДГ „Иглика“.

„С присъствието си днес вие ни показахте, че всичко, което сме постигнали до момента, е само малка част от това, което ни предстои, че не сме сами в тази борба и че хората, които обичат животните, са безкрайно много!“, казват организаторите. Те благодарят на дарители, доброволци и симпатизанти, с които заедно успяват да помогнат на стотици животни в беда, и очакват плевенчани пред Кривите огледала в Кайлъка в четвъртък и петък от 17 часа.

pr2

pr3

Снимки: www.facebook.com/podairakacom/

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация