Фен зона за любителите на футбола по време на Евро 2016 ще има и в Плевен

евро2016В дните на Евро 2016 в редица градове ще бъдат организирани фен зони, където на голям екран и в приятна атмосфера ще могат да бъдат гледани всички срещи от Евро 2016. В София e най-голямата фен-зона – „Ариана Футбол Парк“, която е изградена по европейски стандарти и е разположена на стадион „Юнак“ (между националния стадион „Васил Левски“ и метростанция „Стадион Васил Левски“).

В дните на Евро 2016 жителите и гостите на Варна ще могат да гледат футболните двубои на голям екран и в приятна компания на входа на Морската градина, а в Пловдив екранът на Евро 2016 ще бъде на централния площад. Киносалони в търговските центрове на София, Варна, Велико Търново, Стара Загора и Плевен също ще излъчват пряко срещите от първенството на континента. Допълнително ще стане ясно кои точно.

БНТ е носител на официалните права за телевизионно, радио и публично излъчване на срещите от Европейското първенство по футбол във Франция, както и за правата за  разпространение чрез интернет мобилни приложения.

One thought on “Фен зона за любителите на футбола по време на Евро 2016 ще има и в Плевен

  • 10 юни, 2016 г. в 08:54
    Permalink

    Киносалон, пардон един килер с 47 табуретки в него и един чаршаф 4 на 5 метра как въобще може да бъде наречен фен зона? 🙂 🙂 🙂
    Фен зона щеше да е, ако беше като в София, Пловдив, Варна на широко и открито място, например пред централното тото или на бившия площад пред Мавзолея, сега вече малко селско мегданче.
    Нерде Ямбол, нерде Стамбул 😉

Коментарите са затворени.

%d bloggers like this: