Жената „Посредник“ взе книжка, мечтае си за френско возило

16vatevaЖената „Посредник“ най-сетне се сдоби с шофьорска книжка. Радостната новина „BG Север“ научи случайно от самата Иванка Ватева. Амбициозната ни колежка се е справила перфектно с кормуването, превзела е листовките само с 4 наказателни точки. За да се сдобие с отдавна чакания документ обаче във вторник Ваня трябва да премине курс по първа помощ в БЧК, после ще вземе медицинско и тогава да подаде документи за СУМПС.
„Учих се на „Пежо“. Изпитът ми беше на 10 юни при Николай Николов. Инструктор ми беше Емилия Добрева от автошкола „Диана Шанс 2012“. Младичка, но много добра. Нейните курсисти са със 100% успеваемост на изпита по кормуване“, разказа Ватева.
Вероятно малцина знаят, че жената „Посредник“ е франкофон. Отдавна тайничко преглежда инфото в автошоповете и си мечтае за френско бижу на колела. Но веднага бива усмирявана от съпруга си Злати, който пък държи на техническите характеристики. Френските коли са малко капризни, а поддръжката им излиза скъпо.
На какво возило ще върти волана колежката ни – скоро ще разберем. Като споделяме радостта на семейството, ние й пожелаваме от сърце – на добър път и успех!

3 thoughts on “Жената „Посредник“ взе книжка, мечтае си за френско возило

 • 14 юни, 2016 г. в 09:44
  Permalink

  Жената Посредник, щом може да си позволи да кара шофьорски курсове и да мисли за френско возило, да вземе да изплати парите на бившите си служители, на които дължи четирицифрени суми след фалита на „ПосЛедник“

 • 13 юни, 2016 г. в 15:08
  Permalink

  Когато трябваше, другарката Ватева не взе шофьорска книжка, та сега да става новина №1 за световните агенции. Гледай си старините, другарко, че то друго не остана от великата медйна империя !?

 • 13 юни, 2016 г. в 12:52
  Permalink

  Е това е НОВИНА!
  Водеща!!!
  CNN, Reuters, Mediafax, Associated Press, BBC, Interfax, DPA, Итар-ТАСС, Euronews, Deutsche Welle, РИА Новости, Al Jazeera, L’Agence France-Presse, Xinhua News Agency, вестник „Посоки“ и други знайни и незнайни как така не са надушили НОВИНАТА на новото хилядолетие????
  🙂
  :-)))

Коментарите са затворени.

%d bloggers like this: