Вижте кои са новите директори на училища в Плевенско!

ikonomicheska-policiq-proverqva-belovsko-uchilishte-za-myrtvi-dushi-140499От Регионалния инспекторат по образованието (РИО) в Плевен оповестиха победителите в конкурсите за директори на училища в областта. Те встъпват в длъжност от днес, 29 юли. Цветан Киринов поема ПГМЕТ – Плевен, Багрян Кръстев – ПГОТ „Христо Бояджиев” – Плевен, а Николай Бачийски – ПГМЕТ „Христо Смирненски“ – Кнежа.

Ето и новите директори на плевенските училища: на СОУ „Стоян Заимов” – Анни Петкова, ОУ „Йордан Йовков” – Тодор Трайков, Руси Русев – СОУ „П.К. Яворов”, Геновева Николова – ПГЛВТ „Александър Стамболийски”. СОУ „Димчо Дебелянов” в Белене поема Анелия Генова. Емилия Петрушева застава на шефския пост на СОУ „Христо Смирненски” в Гулянци. Мария Замфирова е новият директор на ОУ „Христо Ботев” в село Брест.

Директор на ОУ „Христо Смирненски” в Ореховица вече ще е Здравко Пенев, а на ОУ „Климент Охридски” в Крушовене – Силвия Диянова. Валентина Райкова е новият шеф на СОУ „Крум Попов” в град Левски. ОУ „Христо Ботев” в село Мечка ще оглави Цветислава Симеонова.

8 thoughts on “Вижте кои са новите директори на училища в Плевенско!

 • 1 август, 2016 г. в 14:02
  Permalink

  Здравко Пенев беше директор на ЦНСТ-Плевен, но „напусна“, защото дете на 6г. беше избягало от дома. Полицията го откри и то споделило при разговорите, че системно е бито и малтретирано точно от г-н Пенев! Прокуратурата се зае, но потулиха нещата, защото Пенев е от лакеите на Зеленогорски! Позор е този човек, открито демонстриращ расова омраза, да отговаря за възпитание, камо ли за образовани! А Тодор Трайков е просто недоразумение, отново много близко до Н.Зеленогорски. Съсипа едно училище, сега ще „оправи “ друго…Ето ги новите директори! Срам!

 • 1 август, 2016 г. в 10:09
  Permalink

  Тъжно, показва и в министерството, и в РИО, че управляват блюдолизци, посредствени, но партийни послушковци… Емблема може да им бъде дъртата, проста селянка ,дето уж отговаря за професионалното образование в РИО. На пенсионна възраст от години?! Как си ,другарко – госпожа Кунева – Пръмова?

 • 31 юли, 2016 г. в 08:39
  Permalink

  Честито на номенклатурата на ГЕРБ. Тоя Багрянчо къде ли не го слагаха, шеф на Кариерното развитие… А Анито Петкова от ВМРО до ГЕРБ извървя сложно идеологическо развитие… Честито и на новите неграмотни дечица, дето ще произведат новите директори, то не че старите не бяха също наши хора – червени…Бог да пази България!

 • 31 юли, 2016 г. в 00:10
  Permalink

  Vsichki konkursi pochti sa parodiq

 • 30 юли, 2016 г. в 00:08
  Permalink

  Новите директори са партийни протежета! С доказан дефицит на качества! Но са удобни защото са некадърни и компрометирани!

 • 29 юли, 2016 г. в 15:27
  Permalink

  Защо на ПГМЕТ са сложили човек, който са се оплаквали от него, докато е бил директор, егати подлата държава наистина !!!!

 • 29 юли, 2016 г. в 14:09
  Permalink

  Пародия бяха тези конкурси за директори на училища. Предварително бяха разпределени местата!

 • 29 юли, 2016 г. в 12:11
  Permalink

  Зеленогорски си подреди хората! Тодор Трайков…Здравко Пенев…все юнаци с мустаци.Оправиха „Марин Дринов“ и сега е ред на други училища!

Коментарите са затворени.

%d bloggers like this: