Летният кинотеатър в Кайлъка продължава и през септември

teatТри интересни заглавия са включени в програмата на летния кинотеатър „Кайлъка“ през септември.

На 8 септември от 20 часа плевенчани могат да гледат комедията „Любов в лудницата“ от Емил Бонев. Постановката е на Емил Марков, а в спектакъла участват Албена Павлова и Пенчо Илчев.
Някой изненадващо нахлува в живота ги. Заявява, че е безумно влюбен в теб от години. Сваля на масата карти с бъдеще, за което винаги си мечтал. Как ще отиграеш това раздаване? Партия покер, която доказва, че никой не знае кога, защо и как се случва влюбването. Двама първокласни играчи. Кой какво ще заложи? Кой какво ще спечели? Напрегната игра с много комедийни обрати и неочакван финал.
Цена на билета: 8 лв./10 лв.
На 20 септември на откритата сцена ще бъде показан спектакълът на Димитър Бакалов „Шегите, които Бог си прави“. Сценография: Невена Велева.

Митко, симпатичният герой и домакин на представлението, отново ни разсмива с наблюденията си върху необятните, но забавни различия между мъжките и женски мотиви и поведение. Този път обаче през призмата на Божието чувство за хумор.

Всички роли – Митко, Райна, Колумб, приятелите, обърканите бащи, бременните жени, и разбира се децата, отново са изиграни от Димитър Бакалов. Страхотна предпоставка за едно извънредно забавно, но и проникновено и трогващо представление.

Цена на билета: 10 лв./12 лв.

На 30 септември от 20 часа започва комедията с участието на Албена Колева, Кирил Ефремов и Тончо Токмакчиев „Мъже под чехъл“. Постановка: Владлен Александров, сценография: Иван Карев.

Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при бившата си жена? Ако поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност?

Цена на билета: 10 лв./12 лв.

Билети се продават на касите на Читалище „Съгласие 1869“, Автогара „Плевен“, каса „Импорт-Експорт 2000“ и на телефон 0878 313 707.

%d bloggers like this: