film izle

Спартански: Ще има закриване на училища

spartanski-smet„Ще има закриване на училища. Това са тежки, но оздравителни решения, които ръководството на общината трябва да вземе“. Това заяви днес кметът Георг Спартански по повод големия брой искания от училища за дофинансиране на маломерни паралелки. По думите му всяко второ школо е отправило подобно искане към Общинския съвет.

„Става дума за хиляди левове, които няма от къде да ги извадим в това време на годината. Знаете, че бюджетът се гласува януари месец.“, допълни той. Според него закриването на някои училища и преместването на деца в други ще доведе до повишаване на качеството на образованието.

има 5 коментара
 1. Кво чакаш каза:

  Сетила се Мара да се побара.

 2. избирател каза:

  И старческите домове да се ликвидират! Щом старците имат по 5,10, 20 бона за изнудвачи, значи никак не са бедни и за жалене! Да плащат за грижи,защото 95% от всички имоти и влогове са тяхна собственост!

 3. бандата Дилинджър каза:

  Закривайте всички училища, домове и детски градини! Който има нужда от подобни да плаща! Ай стига ви е хрантутила държавата! И без това фабрикуваме неграмотници!

 4. Име... каза:

  Това е пътят. Докога ще даваме по осем хиляди лева за училище „Вапцаров“, за да вози деца от Буковлък, вместо да бъде закрито и петдесетте деца да отидат в „Стоян Заимов“. А ЛВТ,ТХВП и Млякото с пое една паралелка трябва да се върнат там, където дойдоха в общо училище

 5. Браво каза:

  Браво. След това и детските градини. Но защо не се разкриват старчески домове?

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация