film izle

С много новости започва учебната година в плевенската Профилираната гимназия с изучаване на чужди езици

gp4e15 септември винаги е бил вълнуващ ден за нас, но тази година той е свързан и с много нови неща – Нов закон за образованието, нови реформи, много нови ученици, които за пръв път ще прекрачат прага на нашето училище. С тези думи започна приветствието си директорът на Профилираната гимназия с изучаване на чужди езици Юрий Тодоров.

gp4e6

От тази година и името на гимназията е ново и от Гимназия с преподаване на чужди езици (ГПЧЕ) тя става ПГИЧЕ. В обновени стаи, кабинети по химия и изобразително изкуство и с нови учители от САЩ и от Испания, започва тази учебна година за учениците, които са 1380.

gp4e8

Тържеството започна с водосвет за здраве и благоденствие и посрещане на знамето на училището. Талантливи възпитаници на гимназията взеха участие в празничната програма. Официални гости на събитието бяха секретарят на Община Плевен Паулина Кирова, Петя Василева, зам.-председател на ОбС – Плевен, Павлина Дачева – представител на НВУ „Васил Левски”, Денис Благоев от авиационния факултет на НВУ.

gp4e4

gp4e3

gp4e2

gp4e7

gp4e5

gp4e1

Поздравителни адреси бяха получени от председателя на Народното събрание Цецка Цачева, областния управител Ралица Добрева, депутата Васил Антонов, ВВУ – Варна, и др.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация