Цветан Цветанов ще посети Плевен днес

cv-cvetanov1Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети Плевен днес, 19 септември.  В 18:00 часа Цветанов ще проведе работна среща с общинската структура на партията в Плевен. Срещата ще се проведе в зала Плевен на Областна администрация – Плевен. На мероприятието ще присъстват председателят на Народното събрание Цецка Цачева, народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Плевен Владислав Николов, общинските съветници от ГЕРБ – Плевен, кметовете на кметства от ГЕРБ, членовете на общинското ръководство и активисти на партията.

2 thoughts on “Цветан Цветанов ще посети Плевен днес

 • 19 септември, 2016 г. в 10:50
  Permalink

  В този момент, точно преди изборите Партия ГЕРП има нужда точно от такива хора, като Митев, Николов, д-р Георгиев и др! Как стана депутат Николов? Отказа ли се Дочко от гр Левски, за да влезе Николов-отказа се! Как се нареди групата в Об.С? Отказаха ли се двама законно избрани? Собственоръчно се отказаха, доброволно! Митев понесе ли наказания? НЕ! Как влезе д-р Георгиев съветник, събрал едва 113 гласа? Та те и подчинените му не го харесват, но като се отказа проф.Стойков и Данчо „цъфна“ в групата! Такива кадри, не са за изпускане, члене! Търсим даже мноого като тях-избори идат!

 • 19 септември, 2016 г. в 09:00
  Permalink

  Бих искал да попитам, защо след срамната загуба на местните идбори 2015 не бе потърсена отговорност на членовете на Общинското ръководство на партията и със същото общинско ръководство ли ще се борим за президентските избори? Сигурен съм в резултата. Други читави хора няма ли, та Мартин, Владо и Ралица продължават да „ръководят“ политиката в град Плевен.
  Г-жо Цачева, и Вие носите отговорност, време е да обясните на обикновените членове на партията…..

Коментарите са затворени.

%d bloggers like this: