ГЕРБ с ново ръководство в Плевен

tsvetanov-v-pleven-19-09-1Работна среща с общинската структура на ГЕРБ се проведе вчера в зала Плевен на Областната администрация. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обяви новото ръководство на плевенската структура на партията, утвърдено от Изпълнителната комисия на ГЕРБ. То ще поеме подготовката на партията за президентските избори. Председател вече е Любка Костова, Диана Данова – секретар, членове – Мартин Митев, Огнян Кузманов, Станислав Иванов, д-р Красимир Трифонов и Кремена Пъшева.
По думите на Цветанов, идеята на обновяването на ръководството на общинската структура е да има представители от всички сектори.
На мероприятието присъстваха председателят на Народното събрание Цецка Цачева, народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Плевен Владислав Николов, общинските съветници от ГЕРБ – Плевен, кметовете на кметства от ГЕРБ, членовете на общинското ръководство и активисти на партията.

3 thoughts on “ГЕРБ с ново ръководство в Плевен

 • 20 септември, 2016 г. в 15:55
  Permalink

  Някои гербаджии си ближат раните! Да отиват при докторицата от „Панталеймон“, да има направи един „празник на усмивката“ (!!!). Ама и тя е пощуряла, че изхвърлиха неин Данчо от ръководството!

 • 20 септември, 2016 г. в 15:34
  Permalink

  Тоя Кузманов навсякъде си предлага задника. Много е противен.

 • 20 септември, 2016 г. в 11:46
  Permalink

  Тия ще ни поведат към европейското развитие.А члена на ръководството Митев е пример за симпатизантите на ГЕРП и Боеко!

Коментарите са затворени.

%d bloggers like this: