Владислав Николов ще ръководи областния предизборен щаб на ГЕРБ, а Мартин Митев – общинския

gerb-12Депутатът и областен координатор на ГЕРБ Владислав Николов е новият председател на областния предизборен щаб на партията за област Плевен. Мартин Митев ще ръководи общинския предизборен щаб за община Плевен. Това бе обявено днес на пресконференция в пресклуба на БТА. Владислав Николов уточни, че в областния щаб са включени още петима души, които са ръководителите на областните ръководства на различните структури на партията – жени, старейшини и т.н.
На редовната пресконференция на ГЕРБ бе представено и новото ръководство на партията. Председател е Любка Костова, а организационен секретар е Диана Данова. В групата участват още: Мартин Митев, Огнян Кузманов, Станислав Иванов, д-р Красимир Трифонов, Кремена Пъшева.
gerb-11Решението за промяна на ръководството бе взето, за да можем да осигурим приемственост, да се разтвори нашата структура за още хора, които искат да се влеят в нея, обяви Владислав Николов.
В работата си ще се ръководим единствено от интересите на гражданите, обяви пред журналисти Любка Костова. Като приоритет тя посочи създаването на условия за превръщането на Плевен в по-добро място за живеене и връщане на самочувствието на гражданите. Ще се търси диалог с представители на отделните групи в общинския съвет и ще се иска отчет от всеки от заместник-кметовете по ресори.

One thought on “Владислав Николов ще ръководи областния предизборен щаб на ГЕРБ, а Мартин Митев – общинския

  • 27 септември, 2016 г. в 14:58
    Permalink

    Браво! Ще победиммммм със старите…………

Коментарите са затворени.

%d bloggers like this: