Betenemy – нов дизайн и предложения

24В последните години онлайн залозите набраха доста голяма скорост и се радват на широка аудитория. Има играчи, които залагат не в един или два, а в няколко големи букмейкъра. И това не е само по света, а и в България. Букмейкърите имат сметка да предлагат своите услуги в повече страни, включително България, а и хората у нас, също имат сметка от букмейкърите, понеже от гледна точка на възможности и удобство, то онлайн залозите са много по-напред от залозите в наземните пунктове. Единственото, което ви е нужно за залози онлайн е да си направите регистрация при подходящия букмейкър. Тенденциите в залозите онлайн се променят, навлизат нови функции и подобрения, а за да сте в час с нещата и да не изтървете последните нововъведения при букмейкърите, трябва да се информирате и интересувате от тях. Може вече да сте го чували, но сайта betenemy.com е точно такова място. Сайт създаден за любителите на залозите, където всеки един може да научи всички актуални новости около топ букмейкърите.

Нова визия за Betenemy

От скоро, сайта betenemy.com разполага с нов, подобрен дизайн. Изгледа на сайта е много приятен и затвърждава модерните стандарти за направата на един уеб сайт. Началната страница на сайта съдържа кратка, въвеждаща информация за отделните букмейкъри и за информацията, която може да намерите в сайта. Забелязва се доста добра подреденост на текста и отличен избор на цветове, които не дразнят очите ви при по-продължителен престой в сайта. Менюто на сайта е разположено в горната част на страницата и ви дава достъп до всяка една страница на Betenemy.

Подобрена скорост на зареждане

Освен отличната работа по дизайна, изглежда от Betenemy са поработили и по времето за зареждане на отделните страница и на сайта, като цяло. Ако сте разглеждали сайта преди и ако го направите сега, ще забележите разликата в зареждането на страниците. Това е също доста добра новина за посетителите на сайта, понеже по-бързото зареждане носи по-голямо удевлетворение от ползването на сайта.

Мобилен изглед на Betenemy

Сайта на Betenemy вече разполага с респонсив дизайн, което му придава още по-голяма гъвкавост при достъпването му от различни устройства. В дни, в които мобилните смартфони и таблети са толкова широко разпространени, всеки един уважаващ себе си уеб сайт, трябва да предложи подобен адаптивен дизайн. Така, всички посетители на сайта ще разполагат със страхотен изглед, независимо дали са с достъп през компютър или телефон.

Съдържанието на Betenemy

„Колкото и красива да изглежда от вън планината, ако няма какво да видиш и какво да ти направи впечатление вътре в нея, тя ще си остане просто планина”. С уеб сайта на Betenemy е същото. Поздравления за екипа на сайта, относно новият дизайн, но ако не беше съдържанието на сайта, никой дизайн нямаше да ви накара отново да се върнете. Съдържанието и информацията, която е представена в betenemy.com и то напълно безплатно е истинския арсенал на сайта. Основната цел на Betenemy е да ви представи топ букмейкърите за България по такъв начин, че след като се запознаете изцяло с тях, да можете да прецените кой от букмейкърите би бил най-удобен за вас. Всеки букмейкър има своите особености. Те са разкрити в специалните ревюта на Betenemy, които може да намерите от раздела за букмейкъри в менюто. Ревютата са само началото, понеже сайта разкрива и други подробности около букмейкърските компании, като бонусите, които се предлагат, мобилните версии на букмейкърите, както и една от най-нашумелите услуги – Кеш аут. Цялата тази информация е напълно достъпна и може да бъде прочетена от всеки един посетител на сайта. Другата интересна част е разделът с прогнози, която вълнува доста хора. Там специалистите на Betenemy споделят своите виждания за най-интересните мачове от топ първенствата на Стария континент. Информацията, която е събрана в този сайт е наистина много богата. Няма как да не отбележим и разделът, който се нарича Полезно и съдържа в себе си няколко подкатегории с много важни теми за залозите, като цяло и няколко различни стратегии на залагане. Всичко е обяснено и е доста интересно. Именно от този раздел, можете да се запознаете с ръководството на Betenemy, в което могат да се прочетат доста интересни статии за залаганията и за това как да се стартира правилно с тях и за какво да се внимава.

Заключение

Комбинацията от новия дизайн, по-бързото зареждане, мобилната достъпност и богатото съдържание, са ясна предпоставка, че сайта betenemy.com върви напред, развива се. Просто, това е сайт, от който можете да научите много за залозите и за онлайн букмейкърите. Betenemy предлага изобилие от информация, с която да стартирате правилно вашето приключение в света на онлайн залозите, след което да обогатявате вашите знания и да се превърнете в един майстор на залозите!

%d bloggers like this: