film izle

Ще има ли кой да играе на обещания нов стадион?

spartak-stadion-2Юношите младша възраст на „Спартак“ (Плевен) записаха истинска катастрофа в седмия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Плевенчани бяха разгромени с 12:0 (дванадесет на нула) от „Черно море“ и записаха един от най-срамните резултати в историята на плевенския футбол. През първото полувреме домакините вкараха само 4 гола, но след почивката се развихриха и след като и силите на плевенчани попривършиха, се стигна до двуцифрения резултат.

За срамното поражение най-малка вина носят самите футболисти. При тях тренировъчен процес направо липсва. Момчетата се събират, поритват и се разотиват. На заниманията им липсва треньор, който да им обясни елементарни неща. На срещата във Варна е присъствал и човек от управата на клуба, който трябва да обясни защо се стигна до дъното в Детско-юношеския футбол в Плевен. Защото напоследък май копаем и дъното. Само през този уикенд три юношески формации на „Спартак“ играха срещи от своите първенства, но на съдии и лекари не е плащано. Благодарение на добрата воля и съпричастността на длъжностните лица към плевенския футбол, тези срещи са се провели. Четвърта формация от школата на „Спартак“ пък въобще не е пътувала за своя среща.

И всички тези наразбории в школата са на фона на анонсираната презентация за проект на нов стадион. Само че докато той бъде построен, няма да има кой да играе на него.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация