Представиха идейния проект за стадион „Плевен“

На специална пресконференция в община Плевен бе представен идеен проект за построяване на нов стадион, изцяло с козирка, на мястото на сегашния стадион „Плевен“, като проектът е финансиран от Иван Динов. Строежът ще се извърши на няколко етапа. Първи етап включва построяването на сегашния сектор „В“, тревното покритие и козирка с осветление. Това ще бъде сектор „А“, който ще включва и административната сграда на съоръжението. Предвиден е и паркинг. Строителството на този етап по изчисление на проектантите е за около 9,5 млн. лв. Той ще бъде за 4 000 зрители. На следващи етапи са планиране на строежа на останалите сектори, както и на терена със сгурта с прилежащите лекоатлетически сектори, строителство на започнатата и замразена спортна зала. При намиране на финансови средства, срокът за строеж на първи етап е около 18 месеца. Този идеен проект вече е представен на вниманието на Министерски съвет и се чака становище и евентуално одобрение за осигуряване на финансови средства.

6 thoughts on “Представиха идейния проект за стадион „Плевен“

 • 5 октомври, 2016 г. в 13:39
  Permalink

  И забравих! Да похваля ръководството за хубавите картинки!

 • 5 октомври, 2016 г. в 13:38
  Permalink

  Спортната зала на „професора“ от Радишево за 12 млн. е построена. Да преминем към изграждането на стадиона за 15 млн. Явно симпатягите Спартански, Зеленогорски и другия „бизнесмен“ са научили добре урока си, да говорят празни приказки. То преди избори и на сватба всичко може да се обещае, но на практика…. А на бас, точно кога ще построят стадион……..

 • 4 октомври, 2016 г. в 14:36
  Permalink

  Я се изяснете кой ще финансира Динов или държавата в писанията си? Спартански, абе вие построихте спортната зала на местото на колопистата, та се захванахте със стадиона…

  • 4 октомври, 2016 г. в 14:53
   Permalink

   Динов финансира отпечатването на картинките. Надяват се държавата да им даде едни пари, които те да откраднат – Динов, Спартански, Зеленогорски и сие.

  • 4 октомври, 2016 г. в 14:57
   Permalink

   Ясно е написано, че Динов е финансирал проекта, а за строителството ще се търсят пари от МС. А дали ще бъдат отпуснати, е друг въпрос…

 • 4 октомври, 2016 г. в 13:04
  Permalink

  И един мармот завива шоколада със станиол…

Коментарите са затворени.

%d bloggers like this: