ГЕРБ – Плевен представи официално листата си за народни представители

Днес ПП ГЕРБ регистрира в РИК – Плевен, листата си за народни представители в предстоящите парламентарни избори. Водач е Ивайло Московски – министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в мандатите на 41-то и 43-то Народно събрание. Следват: Цецка Цачева; Пламен Тачев; Владислав Николов; Ралица Добрева; Мирослав Минчев; Диана Данова;  Петя Василева; Красимир Халов…

Експертността и знанията на хората в листата ще дадат мотив и реален избор на тези, които ще гласуват, каза Московски и допълни, че са се опитали да създадат програма, която да стъпи на реалностите, отчитайки както пропуските, така и положителните неща, които са постигнали. Основните акценти в предизборната кампания на ГЕРБ са образованието, подобряване на благосъстоянието на гражданите, доизграждане на магистрала „Хемус” и създаване на индустриална зона в регион Плевен, поддържане на ниски данъци, облекчения за бизнеса, свързани с по-малко бюрокрация при изготвянето на важни документи и др.

Аз съм част от това решение и моят подпис е под листата, каза Цецка Цачева, която подчерта, че листата е добре балансирана и с подмладен състав. Опитът, който натрупах чрез ГЕРБ в парламента мога да предам на по-младите хора в листата, допълни Цачева.

%d bloggers like this: