film izle

В неделя гласувайте с разум, сърце и бюлетина номер 9, призовава Велислава Кръстева

Сподели
Етикети

Със смяната на астрономическото време на 26 март, нека сменим и политическото! С този призив се обърна водачът на плевенската листа на ДПС Велислава Кръстева към стотиците хора на площада в гр. Койнаре, община Червен бряг.

Трябва да сме по-силни от всякога, за да не може никой да управлява без ДПС. Ние имаме спасителен план, воля и амбиция да спасим България от бедността! В неделя гласувайте с разум, сърце и бюлетина номер 9, каза водачът на плевенската листа Велислава Кръстева. Тя подари спортни екипи на футболния отбор „Спартак Койнаре“.

Предизборната кампания на ДПС в Плевенска област бе официално закрита с концерт на площада, в който участва фолк-дивата Брияна. На събитието присъстваха кандидат-депутати от листата на ДПС, председатели на общински и местни структури на партията.

Кампанията на ДПС в 15 МИР в Плевен получи своя младежки завършек в дискотеката в Никопол с участието на водача на листата Велислава Кръстева, втория в листата Митхат Метин и най-младия кандидат депутат Юзджай Мехмедов.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация