film izle

Концерт на плевенски и софийски акордеонисти се състоя в ХГ „Дарение на Светлин Русев”

Днес в ХГ „Дарение на Светлин Русев” се състоя Концерт на акордеонисти от НУИ „П. Пипков” – Плевен, участници в извънкласна дейност „СЦЕНАТА – МУЗИКАЛНО ИЗПЪЛНИТЕЛСКО МАЙСТОРСТВО, АКОРДЕОН по проект „ТВОЯТ ЧАС” с преподавател Румен Тодоров и студенти от НМА ”Проф. П. Владигеров” – София, от класа на доц. д-р Добромир Митев.

Проект „ТВОЯТ ЧАС” по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ има за цел да развива и надгражда знанията и компетентностите на учениците извън придобити в рамките на задължителната им подготовка в училище. Извънкласната дейност „СЦЕНАТА – МУЗИКАЛНО ИЗПЪЛНИТЕЛСКО МАЙСТОРСТВО, АКОРДЕОН предоставя на участниците Дейвид Иванов, Александър Величков и Теодор Маринов възможност за придобиване на практически опит и усъвършенстване на художествено-изпълнителски умения в разнообразни сценични изяви.
Гост-изпълнители бяха студенти от НМА „Проф. П. Владигеров” – София, сред които Мария Димитрова и Мария Гешевска – бивши възпитанички на преподавателите Ценка Тодорова и Румен Тодоров.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация