film izle

Кон падна в шахта на бул. „Русе“ в Плевен

Сподели
Етикети

Кон падна в шахта край шосето на бул. „Русе“, в района на Седми квартал в Плевен.

Липсата на капак очевидно е предизвикала инцидента с животното, оставено да пасе в района край каруца в крайно лош вид на тревата до шосето. На мястото преди около час са се отзовали полиция, пожарна, представители на общината. По информация на запознати, конят трябва да бъде упоен, за да го извадят от дупката, вероятно целият потрошен. Очаква се това да се случи всеки момент.

Първоначалният шок от гледката преминава бързо в гняв и осъзнато безсилие. Какво би станало, ако това беше дете, например? Налице са очевидни нарушения на забраната за каруци на територията на града, безхаберието на собствениците на животни, живущи в квартала, и отношението им към животните. Оказва се, че кражбата на металния капак в този случай е потвърждение на поговорката: „С твоите камъни – по твоята глава“.

Оставаме в очакване по най-бързия начин да затворят шахтата, която до този момент не е ясно от кога е без капак, да започнат проверки по случая, както и търсене на виновни, в съчетание с активизиране на институциите с идването на края на лятото.

има 7 коментара
 1. Аз каза:

  Що пак търсите кой виновен. Ясно е че общината. То държава няма отдавна вие търсите виновни….търсете следващата банка , която Боко ще открадне пред очите ви!

 2. Аж каза:

  Що пак търсите кой виновен. Ясно е че общината. То държава няма отдавна вие търсите виновни….търсете следващата банка , която Боко ще открадне пред очите ви!

 3. сиганите сме сивилизейшън каза:

  Конете на суджук!

 4. Златина каза:

  Пишете как е коня……………Мангалите вън от България и забрана конете да се използват за ВПРЕГАТНИ ЖИВОТНИ,особено в града………..

 5. Няма каза:

  Какво прави този кон на булеварда е другия важен въпрос!!! Навсякъде са плъзнали цигани с каруци,те са предпоставка за ПТП,да не говорим,че това си е голямо животно и е опасно,то не е виновно горкото…държавата е такава!

  • Димитрова каза:

   Конят, видимо от снимките, е бил разпрегнат, за да си пасе спокойно. Радвам се, че го изкараха от шахтата невредим. Но се питам колко ли струва спасителната акция и кой ще плати? Нали горките цигани са социално слаби! Явно, пак ние трябва да плащаме. И така – до края на света!

 6. Силикон каза:

  Това не е град а абсурден цигански катун.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация