film izle

Три бързи производства за ден за шофьори с нередовни МПС-та

На 13 ноември 2017 година около 17,00 часа на път между селата Обнова и Българене служителите на ПП-КАТ – Плевен спират товарен автомобил „Мерцедес 307д“. Проверката установява, че водачът – 60-годишен от село Българене, управлява с регистрационни табели издадени за друго МПС – товарен автомобил „Мерцедес – 207д“. Образувано е бързо производство  за престъпление по чл. 345, ал. 1 от НК. Уведомен е прокурор от РП – Левски. Работа по случая продължава разследващ полицай.

 

На 13 ноември 2017 година в Първо РУ – Плевен е започнато бързо производство срещу 18-годишен от Плевен. На 10 ноември около 15.35 часа в град Плевен на булевард „Георги Кочев“ е управлявал мотопед „Ямаха“ без поставена регистрационна табела. От извършената проверка е установено, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред. Уведомен е прокурор в РП – Плевен за престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 13 ноември 2017 година в 08.10 часа в село Еница полицейски служители при проверка установяват, че управлявания от 20-годишен местен жител, „Фолксваген поло“ е с прекратена регистрация и поставените регистрационни табели са издадени за друго МПС. Уведомен е прокурор при РП – Кнежа. По случая е образувано бързо производство за престъпления по чл. 345, ал. 1 и чл. 345, ал. 2 от НК. Работа продължава.

 

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация