film izle

„Заедно в час“ организира дискусия за образованието в Плевен

До 25 март организацията набира и кандидати за участници в програмата си за професионално и лидерско развитие, които да започнат да преподават в училища от септември 2018 г.

Как трябва да изглежда училището в 21. век и как заедно можем да работим за положителна промяна в най-важната сфера за успешно развитие на обществото в България – образованието. Това са основните теми на дискусията “Поведи промяната”, която ще се проведе на 27-ми февруари в Плевен. Срещата е организирана от фондация “Заедно в час”.

“Заедно в час” е неправителствена организация, която работи за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование, независимо от своя социално-икономически произход и населеното място, в което е родено. Фондацията подбира, обучава и подкрепя професионалисти от различни сфери да станат учители на ученици, които имат най-голяма нужда от мотивация. По програмата на организацията преподават над 160 учители в 12 региона на България. В момента тече кампания за набиране на нови участници, които да влязат в училище от септември 2018 г.

Дискусията в Плевен ще се състои на 27-ми февруари от 18:00 ч. в Народно читалище „Съгласие 1869“- Плевен. Поканени са всички мотивирани и ангажирани с темата образование хора, които вярват, че промяната в обществото зависи и от тях. “Заедно в час” иска да чуе техните идеи за това какво е нужно, за да може днешното образование да развива необходимите знания и умения у всяко едно дете.

В събитията ще участват учители по програма „Заедно в час“, както и нейни възпитаници.

Присъствието на събитието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация на http://bit.ly/2stc7wV

“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация „Америка за България“ и е част от глобалната мрежа за равен достъп до качествено образование Teach For All.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация